بسم الله الرحمن الرحيم
يا صاحب الزمان (عج) ادرکنی
گزیده سخنراني جناب استاد شيخ علي اكبر تهراني (سخنرانی صوتی و تصویری و لینک دانلود پایین بعد از متن)1
سخنرانی شب جمعه مورخه 21/4/86
 
به روح محترم چهارده معصوم (ع) و حضرت ابوالفضل (ع) صلوات اول را بلند بفرستيد.
برای سلامتی وجود مبارک امام زمان (عج) صلوات دوم را بلند بفرستيد.
به روح رهبر انقلاب و براي سلامتي رزمندگان اسلام و پيروزي اسلام صلوات سوم را بلند بفرستيد.
 
دعای فرج را بخوانیم:
بسم الله الرحمن الرحيم
اللهمّ کُن لِوَلیّک الحُجَّةِ ابن الحسنِ العَسکری صلواتُکَ عَليهِ و علی آبائِه فی هذِهِ الساعةِ و فی کلِّ الساعَة ولياً و حافظاً و قاعداً و ناصراً و دَلیلاً و عيناً حَتّی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعاً و تُمَتِعَهُ فیها طَويلاً.
 
ان‌شاء‌الله وجود مبارك امام زمان (عج) در تمام امور همه ما را ياري بفرمايند، صلوات بلند بفرستيد.
 
* 
مسئله:
در چهار مورد نماز آیات واجب می‌شود:
1-      گرفتن خورشید
2-      گرفتن ماه اگرچه كم باشد.
3-      زلزله اگرچه نترسی.
4-      بادهای سرخ و سیاه، اگر بیشتر مردم بترسند.
ان‌‌شاءالله هفته آینده دستورش را می‌دهم.

هر كس فهميد به روح محترم محمد و آل محمد سه‌تا صلوات بفرستد.
اللهم صل علي محمد و آل محمد
*  
مقدمه:     
مولا علی (ع) می‌فرماید: بشنو و بفهم و باور كن، بعد به كار ببند، می‌گوید وقتی از خانه تشریف ‌آوردی، سعی كنیم ﻫﻤﮥ ماها برای خدا بیاییم، اگر برای خدا شد توجه می‌كنیم كه خدا كمكمان می‌كند، می‌شنویم، می‌فهمیم، بعد حفظش می‌كنیم و عمل می‌كنیم.

امام صادق (ع) می‌فرماید: بشنو و بفهم و باور كن گفتار كسی كه تو را می‌گریاند اما به درك و معرفتت می‌افزاید و باور نكن گفتار كسانی را كه (با حرف‌های هشت من یك غاز) شما را گول می‌زنند و می‌خندانند. لذا تمام امور ما باید قرآنی و رسول اللهی (ص) و امام صادق (ع) باشد، جز این باشد در دنیا و آخرت ما معطلیم‌.
 
آقا رسول الله (ص) می‌فرماید: مومنین تا سه‌تا علامت و صفت از سه كس در آنها نباشد، به كمال نمی‌رسند:
 
1-      صفت خدایی، خدا اسرارش را به كسی نمی‌گوید، اسرار مردم را هم فاش نمی‌كند. مخصوصاً جوان‌های عزیز چه دختر و چه پسر، وقتی به هم می‌رسند تمام گرفتاری خانواده، همه را آنچه هست می‌گویند، فردا بین شما اختلاف می‌افتد، آن دوستت ده‌ها جا آبرویت را می‌ریزد.

2-      صفت پیغمبرها، همیشه با مردم بودند اما توی مردم نبودند، یعنی چه؟ یعنی اگر رسول الله (ص) بیست‌و‌سه‌ سال با خلق الله بود یك ذره رنگ خلاف از كسی نگرفت، با اخلاق خوش با مردم بود و اخلاق را هم می‌گفت. كسی نمی‌گوید شما با هم بد باشید، یا قهر كنید نه! اما بین خلق‌الله كه هستید سعی کنید خدا‌پرست باشید.
 
مولا علی (ع) می‌فرماید: مؤمن جسمش بین مردم است، روحش در ملكوت است، با خدا در تماس است. لذا رفتی مهمانی یا مهمان آمده خانه‌ات، عیب ندارد، اما سعی كن آن مسلمان، آن مؤمن و آن دینداری كه هستی باشی كه تا به این رسیدی مثل او نشوی. من بارها گفته‌ام یك عمر با آن قوم و خویشی كه خلاف‌اند بودی، بگو ما بیست سال است با شما هستیم در هر خلافت، حالا بیا بیست روز تو با ما باش. می‌گوید: نه، من همینم! او در كفر و خلافش از تو مؤمن‌تر است. پیغمبرها كارهایشان را می‌كنند، خنده می‌كنند، دست می‌دهند، اما یك آن دینشان را نمی‌دهند. خلافكار خلاف است.

3-      صفت امام‌ها، امام‌ها (ع)در مصیبت‌ها خیلی صبر می‌كردند، با فشار روزگار می‌ساختند. ما كه امت علی بن ابیطالب (ع) و امام حسن (ع) و امام حسین (ع) و ان‌شاءالله منتظر وجود مبارك مهدی آل محمد (ص) هستیم، نباید با كوچك ترین چیزی ببریم. می‌بینی طرف خوبِ خوب است، در یك مسئله‌ای می‌خورد زمین، در یك مسئله بیست سال عقب می‌رود، نه! ما باید دائم پیرو خدا و پیغمبرها (ع) و ائمه (ع) باشیم و از اینها كمك بخواهیم در لحظه‌های حساس دست ما را بگیرند. به شما بگویم، كسی كه در ناراحتی نتواند خودش راحفظ كند، در پولداری هم نمی‌تواند. کسی که در مرض نتواند خودش را حفظ کند، در سلامت هم نمی‌تواند.
 
در صورتی كه مولا علی (ع) می‌فرماید: در هرحالی هستی در امتحانی، چهار روزی دنیا به كامت می‌چرخد و چهار روز هم نمی‌چرخد، مواظب باش، همیشه در امتحانی. آن چهار روزی که پست و مقام و ریاست و اسكناس داری در امتحانی، متوجه باش خطا نكنی، آن چهار روز هم كه نداری باز هم در امتحانی، مواظب باش.
 
امام صادق (ع) می‌فرماید: حقایق ایمان این است كه:
1-      همه‌جا حق را بر باطل ترجیح دهید، ولو حق به ضرر تو باشد و باطل به نفع تو.
مؤمن كسی است كه همه‌جا از حق و خدا و قرآن دفاع كند، دینی كه زمان‌، امروز آن‌طور بشود، نه دین نیست! شیطان هم این دین را نمی‌خواهد كه ما هر روز نان را به نرخ آن روز بخوریم.
 
بعضی‌ها می‌پرسند نان را به نرخ روز خوردن یعنی چه؟ می‌گوییم فلانی هرطرف باد می‌‌آید می‌رود. الآن اینجا چهارتا لامذهب هست او هم لامذهب می‌شود، چهارتا متدین است، متدین می‌شود.
 
شما باید همیشه حق را به باطل ترجیح بدهی، ولو كه اگر باطل را كمك كنی سود هم می‌دهند اما سودش ارزش ندارد.

2-      شست و شو و نظافت را رعایت كنید كه فقر و فلاكت را از شما دور می‌كند و زندگی‌تان را آقا می‌كند.
 
آن هفته عرض کردم :
مولا علی (ع) می‌فرمایند: شانه هم را به هم نزنید، مسواك و حوله هم را استفاده نكنید.
و آن دكتر در خارج گفت كه اگر ما این سه دستور را از هزارسال پیش داشتیم، الآن صدها مرض نبود.
 
امشب عرض می‌كنم از قول اسلام که امام (ع) می‌فرماید: وقتی توالت می‌روی خودت را بشوی، مردها استبراء كنند که در مجرایشان چیزی نباشد و آب به خودشان بریزند.
 
الآن شما یك قطره ادرار را بگذارید، ببین چقدر در آن میكروب است. حالا در خارج روزی چند‌بار پیرمرد و پیرزن و جوان و دختر و پسر می‌رود توالت و همین‌طور شلوارش را می‌كشد بالا. فرق نمی‌كند ما هم همین‌طور اگر باشیم! این دائم حامل هر میكروب است. اكثر این مرض‌ها که امروز فراوان شده، علتش همین است، اینكه مردم دائم گرفتار مریضی‌های گوناگون و سرطان هستند، چون از نجاست پرهیز نمی‌كنند. می‌روی توالت این مجرا را خالی كن كه رطوبت به شلوار و لباست نیاید كه همیشه شما دارای میكروب‌ها هستی.

3-      گفتارت از حدود دانشت بیشتر نباشد. من برای خدا می‌گویم، استثناء هم قائل نمی‌شوم، كسی كه با قرآن و رسول الله (ص) و امام صادق (ع) كاری ندارد، اصلاً نمی‌تواند كسی باشد كه برای مردم حرف بزند، چون دانش ندارد.
اولاً تمام امام‌ها (ع) می‌فرمایند: هرقدر در مغز تو تكبر وارد شد به همان اندازه عقل نداری.
 
اگر متكبر نباشی قرآن را می‌خوانی برای مردم پیاده می‌كنی، كی می‌تواند از قرآن بهتر برای ما صحبت كند.
كسی كه متكبر است عقل ندارد و كسی كه عقل ندارد علم ندارد. لذا ما كاری نداریم او را دنیا زده‌اش، شما سعی كنید كه پای گفتار هر احمقی ننشینید.

4-      به پدران خود نیكی كنید كه فردا بچه‌هایتان به شما نیكی كنند. اول پدر ما محمد بن عبدالله (ص) هستند.
خود رسول الله (ص) فرمودند: یا علی من و تو پدر این امتیم.
 
اول پدر ما آقا رسول الله (ص) و مولا علی (ع) و مادر ما خانم فاطمه زهرا (س) هستند. وقتی از صبح تا شب در كشور اسلامی، ‌اسمی ‌و دستوری از ایشان به گوش ما نرسد، ما یك آدم‌های لاابالی هستیم، هیچی نداریم! تازه، اگر به پدر و مادر خود احترام كنی ولی از گفتار آنها سرپیچی كنی كافری.
 
در عصر رسول الله (ص) جوانی ایمان آورده بود به رسول الله (ص)، مادرش گفت من آن‌قدر اعتصاب غذا می‌كنم تا تو برگردی به كفر اولت‌، چند دفعه غش كرد و بیهوش شد. این جوان آمد خدمت رسول الله (ص) و گفت كه مادر من این‌طور. آقا فرمود بمیرد! تو ایمان به خدا آوردی، باید مطیع خدا باشی. حالا او می‌خواهد بمیرد یا بماند.
پس ما سعی کنیم در گفتارها و کردارها آبروی رسول الله (ص) را حفظ کنیم.

كسی كه می‌خواهد برای مردم راهنما و سخنران و مدیر و مدبر و…هركه می‌خواهد باشد، اول باید این چند مسئله را قبول داشته باشد:
 
1-      به گفتارهایش باور كند و عمل كند. هفتاد سال خواندی اما یک آن هم باور نكردی.
اینكه می‌فرماید: بشنو و بفهم و باور كن بعد به كار ببند. اگر بنا باشد علم به كسی عظمت بدهد، نمره درجه یك را به شیطان دادند.
 
مولا علی (ع) می‌فرماید: اگر قرار بود علم به کسی شرافت بدهد، اول شرافتمند شیطان بود، چون اسم اعظم خدا را داشت، صدووبیست‌وچهارهزار پیغمبر كه درس می‌گفتند پای درس همه بود. اما خدا چند بار در قرآن لعنتش کرده، شما چندبار در روز ازش متنفرید؟ اینكه درس می‌خوانی، چقدر باور كردی؟ قرآن می‌خوانی، چقدر قبول داری؟

2-      لباس ولایت، اول ولی خداست، مطیع خدا باشد، دوم ولی رسول الله (ص) است، مطیع رسول الله (ص) باشد و سوم ولی علی (ع) تا برسد به وجود مبارك صاحب الامر مهدی آل محمد (ص). وقتی ما با اینها كاری نداشته باشیم درك و معرفت و علم نداریم، ایمان هم نداریم. لباس ولایت، “اول العلم معرفة الجبار و آخر العلم تفویض امر الیه”، تسلیم باشند.

3-      لباس پرهیز، (پرهیز خیلی رویش حرف است من جمعش می‌كنم در دو ﺟﻤﻠﮥ كوتاه.) یعنی از مردم اهل دنیا، یعنی با مرده‌ها، ننشین كه قلبت سیاه می‌شود و می‌میرد. حضرت رسول (ص) فرمود: با مرده ننشینید كه قلبتان سیاه می‌شود و می‌میرید. گفتند: آقا با مرده نمی‌شود كه نشست؟ فرمود: چرا آنها كه فقط اهل دنیایند به اینها می‌رسید فقط می‌گویند چی خریدیم، چی خوردیم! فقط توی دنیایند. از اینها دوری كنیم، كمتر رفت و آمد داشته باشیم. فقد استمسك بالعروة الوثقی، چنگ بزنیم به دامان چهارده معصوم (ع).

4-      كه از همه مهم تر است لباس توكل، لباس شجاعت، كسی كه در راه خدا شجاعت ندارد دین هم ندارد، چون می‌خواهد ازخدا و رسول الله (ص) بگوید می‌ترسد. والله حقیر سی‌ودو سال در غرب تهران دارم صحبت می‌كنم یك آن ملاحظه كسی را نكرده‌ام، چه شماها چه دولت‌ها، آنچه در هفته از قرآن و… همه را آماده كرده‌ام، اینجا راحت برایتان گفته‌ام. خدا می‌داند همه هم از روی آخرین درﺟﮥ محبت چرا؟ چون:
 
دین مبین اسلام فرهنگ ساز است، دین اسلام بشریت را از بدبختی نجات می‌دهد، دین اسلام و احكام قرآن و سنت كشور و جهان را می‌سازد.
 
بخواهند یا نخواهند، به كوری چشم این ترسوها كه عرضه ندارند بگویند، این دین به دست وجود مبارك مهدی آل محمد (ص) جهانی خواهد شد. با كمك شماها، به شما بگویم حضرت صاحب كه تشریف بیاورند مثل جدش، دنیا مدارش روی اسباب است باید جوان‌های خوب مثل شماها ساخته و پرداخته بشوند كه حضرت (عج) آمد یاری‌اش كنند.

یك عده می‌گویند دنیا باید پر از ظلم و جور شود. شده! بیشتر از آن هم شده! ظلم آن است كه ظلم می‌كنند، جور آن است كه ظالم را كمك می‌كنند.
 
لذا ما باید سعی كنیم اسلام را پیاده كنیم، اسلام جهان‌ساز است، آدم‌ساز است. قرآن اصلاً كتاب بشرساز و آئین‌ناﻣﮥ بشریت است، این تحول جهانی و رویدادهای زمانی كه نباید انسان را بی‌غیرت كند! خیلی خوب ننه‌ات، آبجی‌ات، پنجاه سال پیش می‌خواستند بروند مسافرت با قاطر می‌رفتند، حالا تو با هواپیما و یا قطار برو. تحول جهانی نمی‌گوید كه تو دیوث و بی‌غیرت بشوی! این یك واقعیت است، یك مشت بی‌عرضه كه نباید اصلاً درس می‌خواندند باید می‌رفتند حمالی، حالا این‌قدر كم جنبه است.

اینکه من الآن می‌گویم مال تقریباً چهل‌وپنج سال پیش است، یك مهندس ایرانی می‌گفت: با یك مهندس آلمانی داریم این بالا ساختمان عالی می‌سازیم. (همه گوش كنید.) مهندس آلمانی خودش خیلی خوش‌تیپ، باسواد و خوشگل بود و حقوق خوبی هم داشت، اما یك زنی داشت خیلی زشت. گفتم: آقا، من می‌خواهم یك چیزی بپرسم ناراحت نشوید. گفت: بپرس. گفتم: شما باسواد، پولدار و… این همه زیبایی، این زن به شما نمی‌آید. گفت: آخه شما كه آلمانی نیستی كه، آنجا مثل اینجا نیست كه، آن جا آزادند، زن هركجا می‌خواهد برود، هركس بخواهد دست زن مرا می‌گیرد. من این زشته را انتخاب كردم که كسی نگاهش نكند، خاطر‌جمع باشم مال خودم است.
 
مولا علی (ع) می‌فرماید: (قبل از تو گفته) بچه‌هایتان را یك طوری بسازید كه با زمان بسازند.
من خودم هشت یا نه سالم که بود، ننه‌مان از این پارچه‌ها می‌خرید و پیراهن می‌دوخت و بغل گردن دكمه می‌گذاشت، این پیراهن آن‌قدر تن ما بود تا پاره شود. حالا امروز بچه بهترین پیراهن مد روز را که آن‌قدر قیمت دارد تنش می‌كند، می‌خواهد برود مسافرت با هواپیما و بهترین اتوبوس می‌رود، این را می‌گویند تحول. نمی‌گوید زنت و دخترت را فربه كن در خیابان! نه، تتمه‌اش هم به تو نمی‌رسد. تحول جهانی، چه حرف‌های غلط! تو اصلاً اندازۀ این حرف‌ها هستی؟ لذا اسلام چیزی است كه سراسر جهان را آدم می‌كند ان‌شاءالله. این تحول جهانی و رویدادهای جهان كه نباید شرافت و غیرت را از ما بگیرد.
 
امام كاظم (ع) به هشام می‌فرماید: ای هشام از این مردم دوری كن که مردم چهار گروه‌اند:
1-      مردمی ‌كه اصلاً نابودند چون هم آغوش هوای نفس‌اند.
2-      مردمی ‌كه دانشجو و قرآن‌خوان، اما هرچه دانشش زیاد می‌شود عجب و تكبرش می‌رود بالا.
3-      مردمی‌كه دانشجو و قرآن‌خوان، اما كارشان را وسیله گردن‌فرازی و پول قرار می‌دهند.
4-      یك عده اندازه گاو هم نمی‌فهمند، حالا از هرچیزی ایراد می‌گیرند.
 
سوره انعام آیه 33- خدا به رسول الله (ص)، محمد بن عبدالله (ص) می‌فرماید: می‌دانم ای پیغمبر كه این مردم با این زبان بدشان تو را ناراحت و اندوهگین می‌كنند. می‌گویند جنون دارد، سحر می‌گوید، دروغ می‌گوید، اینها در واقع با من خدا طرف‌اند.
من بارها گفته‌ام این احمقی كه امروز می‌آید، تو روی قرآن و رسول الله (ص) می‌ایستد، این با خود خدا طرف است. نمی‌تواند، می‌گوید ای بابا قرآن همچین است! تو اصلاً‌ اندازه این حرف‌ها هستی؟ فكر نكنید من بد حرف می‌زنم.
 
وجود مبارك مولا علی (ع) می‌فرماید: با متكبرین با تكبر صحبت كنید كه خود این تكبر عین عبادت است، دین خالص است. انسان باید متواضع و آقا باشد در مقابل آقا، كسی را كه طرف چشمش باز است می‌بینید یك چهارپا و هیولاست، حالا می‌آید از رسول الله (ص) می‌خواهد ایراد بگیرد! حالا نمی‌خواهد دنبال این کار بروی که اذیت بشوی.
 
یک‌بار یکی از این بچه‌ها یک خورده چشمش باز شده بود، می‌گفت که من رفتم اتوبوس سوار بشوم دیدم که بغل دستی‌ام کله‌اش کله خرس است، پایینش آدم است. شوفر را نگاه کردم دیدم، بالاش موش است و پایینش گربه است. دیوانه شدم، از ماشین آمدم پایین گفتم خدایا، چرا من امروز این‌طوری‌ام، رفتم پیش استادم گفتم. گفت: بیا، یک غذایی داد من خوردم دیگر دیدم هیچی نمی‌بینم. این پرهیزهایی که می کنید، چشم وا می‌شود، گوش وا می‌شود. حالا یک عده خر را با خور می‌خورند، مرده را با گور می‌خورند، می‌خواهد بفهمد.
 
امام در وجودش یك آن خطا و اشتباه و خلاف نیست، امام علی (ع) امام اول ما به امام دوم امام حسن (ع) می‌فرماید: از خدا یاری بجو كه به تو توفیق دهد از هر آلودگی كه ماﻳﮥ اشتباهت می‌شود دوری كنی و از هر گمراهی كناره بگیری. ای حسن جان، اینها كه من به تو گفتم اگر برایت یقین شد در آن كوشش كن و اگر آماده نشدی، بدان تو یك شب كوری هستی كه به درخت خار دست زدی.
امام علی (ع) كه نمی‌خواهد توهین كند، به پسر خودش. می‌خواهد بگوید در دین خدا رودرواسی با كسی نیست. تو كه هنوز خدا را قبول نداری، می‌خواهی آدم باشی؟ حسن جان دین این است كه به اشتباه نروی، من تو را به انواع نادانی‌هایت سرزنش می‌كنم، تا تو خود را دانشمند نشمری، كه اگر به تو چیزی رسید فهمیدی، فكر كنی دانایی! نه! اشخاص اهل معرفت كسانی هستند كه می‌دانند هرچه بدانند در مقابل نادانی‌شان هیچ است.

رسول الله (ص) می‌فرماید: آنچه را كه می‌دانی یك قطره است و آنچه نمی‌دانی یك دریاست.
هِی مردم را به راه‌های مستحبی هل ندهید، به واجبات، به درک و معرفت سفارش کنید! خیلی خوب است مكه، برو زیارت بكن، اما ببین آنها كه با رسول الله (ص) مكه رفتند، چه كار كردند چون نمی‌دانستند.
 
خدا در قرآن سوره بقره آیه 177 می‌فرماید: خوبی شما به این نیست كه نماز بخوانی، اول به من خدا ایمان بیاور به روز قیامت ایمان بیاور، به ملائكه و قرآن و تمام پیغمبرها ایمان بیاور، اول ایمان بیاور، بعد به یتیم‌ها و فقرا كمك بكن.
 
حال تو پول نزول می‌كنی بروی مكه زیارت؟ یعنی چه؟ خدا می‌فرماید حالا كه این كارها را كردی (ایمان آوردی و کمک کردی به فقرا و یتیم‌ها و…) حالا نماز بخوان. نه، ما باید دانا بشویم، وجود مبارك مهدی آل محمد (ص) نادان و ریقو نمی‌خواهد، همه ائمه (ع) این‌طور بودند، آقا و دانا می‌خواستند كسی كه دانا باشد، خلاف نمی‌كند.
اصول كافی جلد 4 صفحه 415 و 416:
امام صادق (ع) می‌فرماید: اگر كسی نماز بخواند، روزه بگیرد، خدا را بپرستد، حج برود، همه كارها را بكند، خمس بدهد و فقط در دلش خیال بكند كه اگر رسول الله (ص) این‌طور می‌گفت بهتر بود، مشرک است. (می‌فرماید تو مشركی! مشرك از كافر هم نجس‌تر است! حالا با خدا و قرآن و همه چیز طرفی، می‌خواهی دین هم داشته باشی؟)

سوره نساء آیه 65- خدا قسم می‌خورد كه نه چنین است قسم به پروردگار تو كه این مردم ایمان ندارند، تا اینكه حاكم قرار دهند تو را در تمام امور. (هرچه تو می‌گویی بگویند چَشم. آن هم نه چَشم ظاهری، نه سجده ظاهری! بت در بغل و به سجده پیشانی ما نه! قلباً قبول داشته باش.)

سوره بقره آیه 120- (آن روز به رسول الله (ص) می‌فرماید امروز به دولت‌مردهای ما و من و شما) راضی نمی‌شوند از تو این یهود و نصارا. (بوش و لامذهب‌ها) اگر متابعت كنی خواهش ایشان را، بدان كه با خدا هیچ‌گونه آشتی نداری.
 
این مصلحت‌اندیشی‌ها، این صبر كردن‌ها، اینها هیچ كدام دین نیست، اینها نمی‌سازند. من گفتم این آمریكا و بوش و… اینها هیچ‌وقت از ما راضی نمی‌شوند. اگر قرآن و همه‌چیز را بریزید جلوی پایشان، همه را لگد‌مال می کند و بعد می‌گوید نه باید خودتان هم بیایید نوكر ما باشید. این لامذهب‌ها! فكر نكن اینها سیاستمدارند، نه! یك مشت آدم‌كش، قاتل‌ و دزد‌دریایی، اینها این‌طور آدم‌ها هستند. ببین چقدر می‌كشند و او راحت می‌گوید، همه دنیا اگر برود این سگ‌های من با من باشند، ما را بس است.
 
خدا در قرآن
سوره عنكبوت آیه 69 می‌فرماید: آنان كه كوشش كردند در راه یافتن به سوی ما، تسلیم شدند در مقابل گفته‌های ما، البته ما می‌نماییم به ایشان راه‌های خود را، بدانید که خدا با نیكوكاران است. (اگر بیایی دانا می‌شوی بینا می‌شوی، اهل معرفت می‌شوی، اینكه هرچه می‌خوانی كورتر می‌شوی، به خاطر تكبرت است.)
 
شیخ بهایی می‌گوید: تو اگر در همبانت موش نیست یا ته‌اش سوراخ نیست، این همه عبادت‌ها کجا می‌رود؟
 
سوره انفال آیه 29- ای كسانی كه ایمان آوردید اگر بپرهیزید از معصیت خدا، قرار می‌دهد برای شما نورانیتی كه بشناسید حق را از باطل و می‌پوشاند از شما بدی‌ها را. (بیا جلو، حالا از قرآن دوری می‌خواهی چیزی هم بفهمی؟ ‌نمی‌توانی بفهمی، ‌تا دست ما را از بالا نگیرند غیرممكن است.)
 
سوره صافات آیه 73- نظر كن ببین چگونه بود سرانجام کار مردمی ‌كه ترسانده شدند، (امر به معروف شدند) و نترسیدند ایشان، (ببین چه بلایی سرشان آمد؟)
 
74- مگر بندگان خاص خدا. (مثل شما، الآن در این تهران می‌توانید هركجا باشید، اینجا نباشید. اما آقایید، امام زمان “عج” دستتان را گرفته.)
 
167- كفار می‌گفتند پیش از این،
168- كه اگر نزد ما كتابی بود از كتب آسمانی مانند پیشینیان،
169- البته ما هم بندۀ خاص خدا می‌شدیم. (می‌گفتند این پیغمبر آمده اما كتابی با او نیست. از ما قبلاً زبور بود، انجیل و تورات بود ولی خوب این چیزی ندارد. )
 
170- چون قرآن آمد که در آن همه چیز بود کفرشان زیاد شد. (كافر یعنی حق پوش، یعنی زیربار حق نرو، حق نگو. آنها كه رفتند به دنبال خواسته‌های خودشان.)

سوره ص آیه 1- قسم به ص كه اشاره به صداقت است، قسم به قرآنی كه صاحب پند و راهنمایی است.
 
2- نیست این چنین كه كفار می‌گویند بلكه آن كسانی كه كافر شدند تكبر ورزیدند از قرآن و راه دیگر رفتند كه آن راه سركشی و ستیزه است. (اگر انسانی، خوب تسلیم باش.)
 
3- چه بسیار هلاك كردیم پیش از ایشان از اهل قرن‌ها، پس فریاد كردند وقت دیدند عذاب را و آن زمان هنگام گریختن از عذاب نبود، (روزی صد، صد‌و‌پنجاه، دویست نفر را در عراق این آمریکائی‌ها راحت می‌كشند، خدا ذاتاً وقتی یك عده مظلوم باشند و به آنها ظلم شود، خدا به آنها كمك می‌كند، گذشته از دعاها، چرا؟ برای اینكه آن روز كه بلا نبود با خدا كاری نداشتند.) كه بتوانند فرار كنند.
 
4- تعجب كردند از اینكه آمد ایشان را پیغمبری از جنس خودشان، گفتند كافران این جادوگری است دروغگو. (گفتند اگر كتاب بیاید ما ایمان می‌آوریم حالا كه كتاب دادیم، می‌گویند نه!)
 
6- روان شدند جماعتی از اشراف، (همیشه كسانی كه پستی، پولی، مقامی‌ دارند، همیشه مزاحم راه مردمی‌اند كه می‌خواهند متدین شوند.) بروید و صبر كنید و پرستش كنید بت و بتكده را، (بروید دنبال عرق و شراب، بخورید و خوش باشید. این یك حرفی است که زده، بعد می‌رود دنبال كارش. امروز هم همین‌طور است، یك مشت چلغوز در صدا و سیما و امثالهم جمع شدند، هرخلافی را به خورد مردم می‌دهند. آن زمان می‌گفتند این یک امری است درست شده بعد در اثر مرور زمان تمام می‌شود، شما دنبال خدایانتان خوش باشید. ) ولی نه، نابود كردیم ایشان را.
 
7- ما نشنیدیم یكتا‌پرستی را در هیچ زمانی (در زمان عیسی “ع”، می‌گفتند: خدا، روح القدس، عیسی “ع” همین حرف‌ها‌ی احمقانه را امروز بچه‌هایشان دارند می‌زنند.)

مولا علی (ع) می‌فرماید: چه بسیار صاحب مقام و پست و ریاستی كه در اثر عجب و تكبر ذلیل شدند.
سی سال پیش (بشود بیست ودو بهمن، سی‌سال می‌شود.) چنان شاهنشاه و خدایگان می‌گفتند كه حساب نداشت. در اثر عجب و تكبر نابود شدند و چه بسیار كسانی كه هیچی نبودند،[1]… مثل خود ماها.
 
البته آنها كه دور دلارها نشستند و داد می‌زنند، از صدتا، ده‌تایشان آن وقت نبودند یا اگر بودند، زندان و … بودند.
رهبر فقید در جریان پانزده خرداد می‌گفت: اگر نبود خدا و این مردم، ما الآن یا زندان بودیم یا تبعید یا منزوی.
(حالا كار را دادند دست مؤمنین و یك عده هیچی نیستند اما حواسشان پرت شده.)
 
8- می‌گویند آیا فرستاده شد قرآن از میان ما مردم بر محمد (ص)‌؟
 
شما آن روز محمد امین (ص) می‌گفتید، هرچه ایشان می‌گفت می‌گفتید چشم! (در قضاوت‌ها و كارها) چون وقتی كه می‌خواست رسالتش را اعلام كند همین را فرمود، فرمود: شما مرا همه رقم قبول داشتید. گفتند بله، بله، شما را قبول داشتیم. فرمود: خدا به من فرموده از امروز پیغمبری، شما هم بگویید “لا اله الا الله” تا رستگار شوید. اسم خدا و یكتاپرستی كه آمد، سَر جنگ شروع شد.
 
8- بلكه این كفار در شك‌اند از صحت قرآن، (بچه‌هایشان هم امروز همین طورند در شک‌اند از قرآن، چرا؟) نچشیدند عذاب را تا آدم بشوند.

سوره ص آیه 14- نبودند هیچیك از این امت‌ها مگر اینكه تكذیب كردند پیغمبران را، پس سزاوار شد عقوبت من بر ایشان.
 
سوره ص آیه 26- گفتیم ما به داود كه ای داود ما تو را خلیفه نمودیم در زمین، حكم كن میان مردم به راستی و متابعت مكن خواهش نفس خود را كه گمراه می‌كند خواهش نفس، تو را از راه خدا. آنان كه گمراه شوند از راه خدا بر ایشان عذابی است سخت.
 
سوره یوسف هم در آیه 100 می‌گوید: وقتی زلیخا را دور می‌كند كه من بی‌گناه بودم، بعد می‌گوید این‌طور نیست، نفس كارش گول زدن است.
برادر من، تا به خودت تكیه كنی هیچی نداری.
 
خدا به پیغمبر خودش در سوره بقره می‌فرماید: كه اگر تو بخواهی با این كفار بنشینی حرف بزنی و کوتاه بیایی، اصلاً با ما كاری نداری،
 
ادامه آیه 26- چون كه فراموش نمودند روز حساب را، ما شما را عبث خلق نكردیم.
 
27- خلق نكردیم آسمان و زمین را و آنچه میان آسمان و زمین است به باطل، (همین‌طوری شما را خلق نكردیم.) این گمان آن كسانی است كه كافرند، (مرتب خدا می‌گوید تو كافری‌، مؤمن كسی است كه راه می‌رود می‌ترسد.)

امام صادق (ع) در كافی شریف می‌فرماید: مؤمن همیشه دو تا لرز و ترس درونش هست كه آرامش ندارد، یكی اینكه خدایا، گناهان گذشته مرا چطوری می‌خواهی بیامرزی؟ یكی اینكه چه مهلكه‌ای می‌خواهد مرا زمین بزند؟
 
چه مهلكه ای بدتر از اینكه با قرآن كاری نداری؟ چه مهلكه ای از یك مشت متكبر بدتر كه با رسول الله (ص) كاری ندارند؟ چه مهلكه‌ای از این بدتر؟

ادامه آیه 27- وای بر كافران از آتش دوزخ (از همین‌جا در آتشی، وقتی خدا توفیق كارخوب را از هركس بگیرد، یعنی از همین‌جا مورد غضب خداست، دیگر ارزش ندارد.)
 
28- آیا آنان را كه ایمان آوردند و كار خوب كردند (مثل شماها) ما مثل كسانی می‌گیریم كه آدم عوضی‌اند؟
 
می‌فرماید: نه! شما پرهیزكارید ایمان آوردید، عمل می‌كنید، ما مثل آنها را نمی‌گیریم، بعد مثل می‌زند:
كور و بینا مثل هم نیستند. كر و شنوا با هم یكی نیستند. لال و گویا و دانا و نادان و احمق با هم یكی نیستند! خدا می‌گوید ما شما را با احمق‌ها یك‌جا، جا نمی‌دهیم.

29- كتابی كه فرستادیم به سوی تو، كتاب مباركی است، (خدا به من و شما می‌گوید.) تا تفكر كنند در آیات آن و تا پند گیرند از آنها عقلا و دانایان. (یعنی شماها)
 
رسول گرامی‌ محمد بن عبدالله (ص) می‌فرماید: (من به خودم به شما و به همه دنیا‌زده‌ها می‌گویم.) كسی كه امروز به نفع تو به دین خیانت می‌كند، فردا به نفع دیگری به تو خیانت می‌كند. (امروز هر حقی را نمی‌گوید و هر خطایی را به خورد مردم می‌دهد، به خاطر خوشحالی مردم، و به نفع این و آن، پیغمبر می‌گوید این دروغ می‌گوید، دارد روی هوای نفسش کار می‌کند.)
 
مولا علی (ع) می‌فرماید: (همه گوش كنیم مخصوصاً دولت‌مردها كه امروز یك چیزی دستشان است.)
سوگند به آن خدایی كه دانه را شكافت، اگر علم و دانش را از معدنش به دست می‌آوردید (یعنی قرآن و سنت و رسول الله “ص”) و آب را گوارا نوش می‌كردید (یعنی آب را كه برمی‌داری، می‌خواهی بخوری در آن دست و صورتت را نشوی و بعد بخور.) و خیر و خوبی را از جایگاهش ذخیره می‌كردید و راه را از قسمت روشنش می‌گرفتید (كوركورانه نه!) و به راه حق و درست گام بر می‌داشتید، راه‌ها برای شما روشن می‌گشت، نشانه‌ها برای شما آشكار می‌شد و اسلام برای شما می‌درخشید. ( از آن اولش هركه رفت روی نفس خودش.)
 
امام علی (ع) می‌فرماید: آنكه می‌بینی همدیگر را در خلاف تائید می‌كنند از ترس قرآن و سنت است، چون اگر بخواهد این حرف او را رد کند، او هم حرف این را رد می‌کند، بعد باید بیایند پای میزان، میزان هم قرآن و سنت است، هر دویشان را رد می‌كند.
 

  • و به خوشی و فراوانی می‌خوردید، عائله شما همه دارای راحتی بودند. هیچ مسلمان و غیر مسلمانی در پناه شما به ستم نبودند. ولی شما راه تاریك را در پیش گرفتید، (می‌گوید اگر شما مسلمان‌ها می‌آمدید دنباله‌رو قرآن و رسول الله “ص” و بچه‌هایشان بودید، حتی غیر مسلمان‌ها هم كه توی شما بودند، با آرامش زندگی می‌كردند.)
     
  • پس دنیا با همه فراخی‌اش بر شما تاریك شد؛
     
    برادرمن، بیدار شو! عمر خیلی كوتاه است، مرگ پشت گوش همه‌مان است.
    رسول گرامی‌ (ص) می‌فرماید: كسی كه شصت سالش شد، دیگر چیزی ندارد هر آن ممكن است مرگ بیاید سراغش.
     
    و درهای علم و دانش به روی شما بسته شد. (وقتی تو از رسول الله “ص” استفاده نكنی باید از شیطان استفاده كنی، چون نفس برادر شیطان است.)
     
    پس از روی دلخواه خود سخن می‌گویید، (وقتی می‌گویی خدا و قرآن این را گفت، وقتی از هوای نفس نیست تا قیامت خدا و چهارده معصوم “ع” پشت این حرف است.) اختلاف را در پیش گرفتید، ندانسته در دین فتوا دادید و از گمراهان پیروی كردید و آنان شما را گمراه كردند و امامان خود را رها كردید و آنان نیز شما را رها كردند. (چقدر فرق است بین كسانی كه از صبح تا شب رسول الله “ص” و بچه‌هایش اینها را دعا كنند و کسانی كه رسول الله “ص” و بچه‌هایش نفرینشان كنند.)
     
    ادامه حدیث- پس به این روزگار كثیف افتاده‌اید، همه‌اش طبق دل‌های خود حرف می‌زنید، باشد كه به زودی تمام آنچه را كه كشته‌اید درو كنید.
     
    هردست كه دادی همان دست گرفتی هرنكته كه گفتید همان نكته شنیدی
    از مکــــافات عــمل غافـــــل مشـــــــو گنـــــدم از گنــــدم دروید جـــــو ز جو
     
    برادر من، اسلام كه چهار تكه تخته نیست كه چهارتا چلغوز بردارند یك چیزی درست كنند با تبلیغات تلویزیون قالب کنند به مردم. اسلام كه چهار تكه آهن نیست كه یك ماشین درست كنی. اسلام جهان‌ساز است، اسلام آدم‌ساز است. رویداد جهانی، تحولات ! نكبت بر تو!

یك مشت بچه‌های ما كه مال ملایر بودند، چهل‌و‌پنج سال پیش رفته بودند آمریكا كه دورۀ هواپیما ببینند، بعداً آمده بودند می‌گفتند: نمی‌دانی آنجا چه خبر است؟ دختر شش ‌و هفت ساله اگر بكر باشد می‌گویند امل است، اصلاً چیزی که وجود ندارد حیا. گزارش خودشان است می‌گویند در هر دقیقه چند زنای به زور می‌شود، از پیرزن هفتاد هشتاد ساله تا بچه پنج ساله. این نتیجه تحولات است، به یك دیوثی افتاده‌اند كه هیچ‌وقت نمی‌شه کاریش کرد!

ادامه- عاقبت وخیم خود را، جرم و گناه‌های خود را درو كنید، سوگند به آنكه دانه را شكافت شما فهمیدید كه امام شما منم.
 
عندالله این نیست؟ شما كه امروز باد آوردید، هزارهزار برابر از جاهل‌های آن روز بدترید. آن روز اسلام حداكثرش بیست‌و‌هفت، بیست‌و‌هشت ساله بود كه مولا این را فرموده، همه یك مشت چادرنشین، پابرهنه و بی‌سواد بودند. امروز اسلام هزار‌و چهارصدو بیست‌و‌هشت سالشه و همه دم از سواد می‌زنند.

اخیراً خیلی‌ها خواب‌های جنگ زیاد می‌بینند، امروزه دروغ و بی‌حجابی و غیبت و… برای مردم مثل آب خوردن است. یکی خواب دیده بود، می‌گفت: قیامتی بود تجاوز می‌كردند به زن و بچه مردم. آنجا كه خدا و پیغمبر (ص) به داد می‌رسند، آنجاست كه شما حرفشان را گوش كنید، نه هرچه یك مشت مطرب و رقاص بگویند شما آن را تائید كنید؛ و مؤمنین ذلیل شوند.
 
ادامه حدیث- سوگند به آنکه دانه را شكافت و جنبندگان را جان داد شما می‌دانید كه من آن كسی هستم كه باید از او پیروی كنید، می‌دانید آن دانشمندی كه باید از او پیروی كنید من هستم.

كجا دنبال یك مشت چلغوز می‌روید، نمی‌دانم یك عده چه كار می‌خواهند بكنند؟!

رسول گرامی محمد بن عبدالله (ص) می‌فرماید: شایسته‌ترین مردم برای بدنامی ‌و ننگ اجتماعی، كسانی هستند كه با بدها رفاقت می‌كنند و با آنان مجالست می‌كنند. (جوان ها، هر‌كه می‌خواهد باشد پسر‌خاله یا پسر‌عمه یا برادرت، دیدی خلاف می‌كند یك بار، دو بار، سه بار با اخلاق به او تذكر بده، اگر گوش نداد رهایش كن، اگر این‌طور نكنید هم بدنام می‌شوید و هم زمین می‌خورید.)
 
در حدیث قدسی خدا به رسول الله (ص) می‌فرماید: ای پیغمبر این مردم چند گروه‌اند:
یك گروه به زیبایی، یك گروه به سواد و فصاحت، یك گروه به مال، یك گروه به حسب و نسب و گروهی به قدرت و پادشاهی فخر می‌فروشند.
1-      یا محمد، به آنان كه به زیبایی چهره فخر می‌كنند بگو آتش دوزخ صورت‌های شما را می‌سوزاند و زشت می‌كند. (فرق نمی‌كند خانم،‌ می‌خواهی بروی بیرون نجیب برو. آقا پسر، زیبایی خودت را در آینه دیدی بگو الحمدلله ، اما خودت را برای دختران مردم آرایش نكن.)
 
2-      به آنهایی كه به مال افتخار می‌كنند بگو روزی در پیش دارید كه مال و اولاد و اموال كاری نمی‌كنند. (زن حاضر است همه‌چیزش را بدهد كه از آتش نجات پیدا كند. مرد حاضر است زن و فرزند و… را بدهد، ولی آنجا همراهش نیست.)
 
3-      به آن كسانی كه به قدرت مغرورند و تكبر آوردند، بگو مأموران دوزخ فرشتگانی خشن و نیرومند‌ند و از كسی جز خدا فرمان نمی‌گیرند. (زور داری از خدا بخواه كه خدایا، من این زور و بازو را در راه خودت مصرف كنم زیر بغل بدبخت‌ها را بگیر، این خوب است كه انسان را بگیرند در محل بچرخانند؟! خدا ما را آدم خلق كرده.)

4-      و آن كسانی كه به حسب و نسب فخر می‌كنند، بگو روزی در قیامت در پیش دارید كه هیچ حسب و نسبی نیست. ملائكه وقتی كه انسان می‌میرد می‌گویند اینكه آمد چی با خودش آورد؟ و اهل دنیا می‌گویند وقتی كه مُرد چی به جا گذاشت؟ حساب كن برادر من!
 
آن وقت‌ها این داداش‌ها می‌خواندند:
به مالت نناز به یك شـبی بند است ( یك شب دزد می‌زند، همه را می‌برد.)
به حسنـت نناز به یك تبی بند است (دو روز تب می‌كنی، دیگه کسی نمی‌تواند نگاهت کند.)
افتـــادگی آموز اگر قابل فیـــــــضی
هرگز نخورد آب زمینی كه بلند است (نه! افتاده باش، اگر هرچه بخواهی بهش می‌رسی.)
 
5-      به كسانی كه به پادشاهی و ریاست و چه و چه فخر می‌كنند، بگو ای پیغمبر، امروز سلطنت از آن خدای قادر است. برادر من، چهار روز یک پستی داری، گریه كن كه خدایا، حالا كه این پست را دادی، لیاقت به من بده كه برایت كار كنم، این چهار سال كمتر و زیادتر تمام می‌شود، ولی آن‌طرف تمام ناشدنی است. یك نفر را گمراه كنی كأنه تمام انسان‌های روی زمین را گمراه كردی، یک نفر را هدایت کنی، کأنه تمام انسان‌های روی زمین را هدایت کردی. به کسانی که با پست و منیت و ریاست باد می‌کنند، بگو که فردا می‌میری و می‌آیی در مقابل كسی كه همه‌چیز در ید قدرت اوست.
 
یک صلوات بفرستید
اللهم صل علی محمد و آل محمد
پروردگارا، به حق امام زمان (عج)، به دست امام زمان (عج) همه را در راه خودت هدایت بفرما.
خدا، به خون شهداء قسمت می‌دهیم، کسانی که اهل اذیت‌اند، به اسلام بی‌احترامی می‌کنند، خدا جان امام حسین (ع) به دست امام زمان (عج) شرشان را به خودشان برگردان.
خدا جان امام حسین (ع) ذلیل و نابودشان بگردان.
 
يك صلوات بفرستيد.

 
* پايان ***
آدرس جلسه تهران: کهریزک بلوار بهشتی-انتهای کوچه اداره برق
www.ostadtehrani.com
 
انشاء الله خداوند توفيق عمل به همه ما عنایت بفرمایند.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
والسلام عليکم و رحمة الله و برکاته

  1. ↩︎
00:00
00:00
00:00
00:00
  • سخنرانی استاد 17 00:00
محتوا: , ,
پیمایش به بالا